Ojojoj, Det här med att uppgradera bloggen har inte varit min starkaste sida det senaste året. Har haft fullständig bloggtorka. Har inte haft den rätta inspirationen för att skriva om vardagslivet. Går som inte att hitta nya ämnen på Ranchen, känns som det mesta är uttömt efter 7 års bloggande. Samtidigt så saknar jag det lite för det blev som en slags dagbok, men vi får se vad som händer i framtiden.

Hemsidan har i alla fall fått lite ändringar, blev som nästan tvungen i och med att webhotellet skulle ändra från ett uppgraderingsprogram till ett annat. men som sagt inget är beständigt så än kan det bli ändringar, för jag känner mig inte riktigt nöjd. Men å andra sidan vet jag inte riktigt hur jag vill ha den heller, Så till vidare blir det så här.

En sak vet jag i alla fall, jag längtar till våren.

Ha det gott! om det nu är någon som är här inne och läsersmiley