Det har visst blivit sommartid och det dags att vakna ur vinterdvalan som har rått här på bloggen. Fast tro inte att jag legat på latsidan bara för att det inte uppdaterats här, nej snarare tvärt om. (fast lite förvirrad är jag nog allt, då alla klockor inte blev framvridna i går, men innan kvällen är slut så ska nog Mattsson fått ordning på tiden).

Jobbet har nog tagit en stor del av energin, då vi drabbades av en form av vinterkräksjukan som inte ville släppa greppet om de små liven, vilket ledde till sanering av två avdelningar med allt vad det innebär. Men nu är alla på benen igen och våren har gjort sitt intåg även på dagisgården med stora vattenpölar till barnens förtjusning.

Sonen har fått fast tjänst och from 1 juni blir han Frösöbo, så även där har vi lite att stå i. En tvåa på dryga 70 kvadrat sväljer lite möbler, så måleriprojekten fortsätter. Just nu är det ett köksbord och fyra stolar som håller på att få en släng av vit färg. (Jo då, även sonen har fastnat för det vita, då han vill ha det ljust).

Men det är roligt att få vara med och höra hur han resonerar och planerar, letar möbler, både nytt och begagnat. För möblera får han göra själv, som han vill ha det men jag finns som bollplank och smakråd om han vill. Men det är ju inte bara möbler som behövs, det är ju ett helt hem som skall startas från grunden och det är kanske där som jag kommer in lite mer som mamma………..För jag vill att han ska ha ett HEM som han trivs i från början, men också att han känner att det är HANS hem som han har satt sin egen prägel på.

Sedan så har jag sammanställt en massa bilder som jag tagit från älgjakten under åren som jag gjort en bok av, som även blev en 60-års present. (mycket roligare att ha bilderna i en bok än på datorn).

Sen så har jag åkt buss i en och en halv vecka då sonens bil varit på verkstan och han fått tagit min bil, vi har ju hela TVÅ busstider på morgonen som har funkat hyfsat men på eftermiddagen har sonen fått vänta på mig om jag skulle komma hem samma dag och bara det är ju en upplevelse, men nu är vi bilburna bägge två

Det har ju hänt lite här hemma i alla fall även fast det varit stiltje på bloggen. Och det kräver lite planering med uppdaterandet då man inte har den senaste tekniken vad gäller mobiltelefon, lutar nog åt att även jag ska uppgradera mig mobiltekniskt, men tills vidare tar jag bilder med kameran och laddar upp på datorn innan jag kan visa för omvärlden vad vi gör på ranchen.

Men nu måste jag nog gå och få ordning på tiden, så att jag kan komma i tid. smiley

HA de