Ja då var det slut på ledigheten för den här julen. Minns inte sist när jag var ledig så länge en jul, men det var otroligt skönt och välbehövligt.

För det har jag väl inte direkt legat på latsidan och knaprat chokladpraliner hela julen, för vad passar inte bättre än att dra igång ett målarprojekt när man ändå är ledig liksom??

Ja, jag vet att jag är lite smått stollig då det gäller projekt men det är också något som sitter i generna. Minns ett av de sista åren jag bodde hemma och det blev prat om att öppna upp väggen mellan vardagsrummet och kammaren. (var bara en skjutdörr). Sagt och gjort, pappa hämtade motorsågen och sågade upp en större öppning mitt i julhelgen. Det var väl lika bra och göra det då man ändå var ledig, tyckte pappa.

Och det är väl lite på den vägen jag också körsmiley

Så då tog jag och plockade fram pensel och målarhinken och satte igång i sovrummet, varför spara jobbet tills semestern i sommar, då är det ändå så mycket som ska göras. (Men det är inte lätt att fota när det aldrig blir riktigt ljust).

Blev himla nöjd med det “nya” möblerna, men i morgon är det dags för jobb så nu får penseln vila en stund (tror jag). Och lagom till vardagen så kommer snön, då blir det ju annat jobb.

Ha de