Ja då var det snart dags för ett nytt år, känns som om åren snurrar fortare och fortare eller också är det annan som inte hinner med i alla svängarna längre. Vad nu det kan bero på???????

Julen den kom i alla fall och gick lika snabbt, tur var väl det för vad ska man med långledighet till om inte påbörja ett projekt.smiley

Hann ju inte med i somras det jag tänkte och sedan hade vi ju sjukstuga och då fanns inte ens tanken på projekt, så då tog jag och drog igång nu i mellandagarna. Nu är det möblerna i sovrummet som håller på att få en släng av den vita penseln. det är snart bara sängen kvar men den får jag väl spara tills efter nyår. För tillfället råder det kaos där uppe bland alla färgburkar, avskruvade dörrar och lådor. Men det blir nog bra när det är klart.

Fast allting började med det här skåpet som jag löste på auktion i fjol men inte hann med att måla, så det gjorde jag under älgjakten efter att man kommit hem från skogen, och nu fortsätter jag med resten.

Och inte att förglömma, det har hänt stora saker enligt sonen som välkomnade mig till nutiden, vad han nu menade med det???!!! bara för att jag blivit med PLATT-TV.

Men för att rädda julen så var det nog ett måst, då man fick “tjonga” till den andra TVn ett antal gånger för att hålla bilden på plats. Så det var liksom ingen återvändo. Var också och köpte en HDMI kabel till sonens Ipad, så man kan väl säga att vi lever i en någorlunda uppgraderad nutid.

Jo en sak till, vi finns också på Instagram sedan ett par dagar tillbaka under @goldenflickorna inte med dom bästa bilderna än, väntar nämligen på att sonen ska köpa ny telefon så jag får överta hans gamla,smiley men några inlägg blir det ändå.

Detta är från idag, snö och solsken

Hoppas ni får ett riktigt GOTT NYTT ÅR och akta era och era fyrfotavänner för smällare och raketer. Här skruvar vi upp volymen på radio och TVn och hoppas på ett snabbt övergående nyår.

Ha de