Kan inte annat än säga. Vi kvinnor kan! eller vad ska man säga om Hilda, mer självständig kvinna får man nog leta efter, eller hur? Här sitter det minsann inte fast, röra om i grytorna kunde hon på nolltid. Men jag tror hon rörde lite för hårt, de mesta kom nog utanför.

Eller också var hon upprörd över något, ja mest troligt var hon upprörd, riktigt upprörd. Det är ju inte bara att vi kan vara självständiga, vi kan också bli upprörda över småsaker, sägs det och rör upp himmel och jord för en struntsak.

Men hon kanske var upprörd över att de utlovat en arktisk vinter, med sträng kyla och mycket snö, är det de hon är upprörd över, då kan jag sälla mig till hennes team, jag tror att vi skulle kunna kompa ihop bra. Vi skulle nog blåsa snön än hit och än dit med våra olika krafter.

Men nu verkar det som om hon har lugnat ner sig och det är bra, hon behöver samla på krafterna om hon ska orka i vinter. Så nu hoppas vi att hon sover sött läääänge.
Tack Hilda för besöket, det var roligt att du tog dig tid att besöka oss, men i ärlighetens namn var det skönare när du försvann, du behöver inte vara så retlig nästa gång.
Och jag säger inte på återseende utan TACK OCH ADJÖ.

Men som tur är står vi upprätt, med huvudet upp och fötterna ner. Gården klarade sig utan skador. Alla träd och hus står kvar, verkar inget som gått sönder tack och lov, ström har vi också, likaså telefon.

Men alla har inte haft lika tur, ser att någon har en friggebod på gården som har lite problem med orienteringen på vad som är upp och vad som är ner. Hörde också att träden låg som plockepinn över vägarna, så det tar väl ett tag innan det är bortstädat. Huvudsaken att ingen kommit till skada, det materiella går ju alltid att fixa även om det inte är kul.

Nu är det bara att vänta tills sonen ska komma hem i kväll, han har varit i Offerdal i helgen. Tydligen hade Hilda gallrat friskt bland träden efter vägen och inte riktigt veta var hon skulle lägga allt utan slängt dem lite huller om buller, så framkomligheten var inte den bästa. Men bara han är hemma så är ordningen återställd.

Ha de